Vadászíjászat nagyvadra


A vadászíjászatról:

A vadászíjászat nem csupán óriási kihívás, hanem egyfajta természet közeli élmény is. (Ez utóbbi az íj mint vadászeszköz korlátaiból fakad.) Ennek a két dolognak az együttese adja meg az igazi teljességet a vadász számára.

Az íjas vadászat korlátainak köszönhetően nagyobb esélye van a vadnak arra, hogy a vadász elől elmeneküljön. A vad bármilyen apró hibánkat vagy felkészületlenségünket kihasználja és habozás nélkül kereket old (észreveszi mozgásunkat, meghallja a vesszőnk elmozdulását a kifutón, stb.). Éppen ezért, az íjas vadászat sokkalta több felkészülést és ügyességet igényel, mint a lőfegyverekkel történő vadászat.

Íjas vadászati lehetőség:

Amennyiben íjjal szeretnél vadászni, lejjebb görgetve kérj ajánlatot és felkutatjuk számodra Magyarország legjobb vadászterületeit! Olyan társaságokat és erdőgazdaságokat keresünk fel, akik már régóta fogadnak vadászíjászokat.  Területeiken a kiváló vadbőség mellett pedig célzottan az íjászok számára kialakított lesek és szórók találhatóak, melyek lényegesen eredményesebbé teszik ezt az egyébként igencsak nehéz vadászati módot.