A VADÁSZAT GYAKORLATI MENETE

Jelentkezés:

Amennyiben Magyarországon szeretnél vadászni, töltsd ki a honlapon található jelentkezési űrlapot, vagy keress fel minket e-mail-ben (huntinghun.vadaszat@gmail.com) / telefonon (+36 30 605 5067).

Mi az igényeid szerint összehasonlítjuk több különböző vadászatszervező cég, vadásztársaság ajánlatát és segítünk kiválasztani a Neked megfelelő legkedvezőbb ajánlatot. Ezután összehozunk az általad kiválasztott vadászatszervező céggel / vadásztársasággal, akin keresztül megszerveződik és lebonyolítódik a vadászat. Szolgáltatásunkra garanciaként szolgál alapelvünk, miszerint jogos negatív visszajelzés érkezik bármely vadásztató partnerünkről, haladéktalanul megszüntetjük vele a kapcsolatot.

Szolgáltatásunk INGYENES, a közvetítésért vendégvadászainktól nem kérünk díjat!

Szolgáltatásaink:


Összeköttetést biztosítunk a vadászok és a vadászatszervező cégek, vadásztársaságok között és segítünk kiválasztani a számodra legkedvezőbb vadászati ajánlatot.


Partnereinken keresztül megtörténik a vadászat teljes körű megszervezése, amely tartalmazza:

Igényeknek megfelelő vadászati ajánlat elkészítése


Ajánlat elfogadása után a vadászat lekötése, szerződés elkészítése


Vadászati engedély kiváltása, biztosítások megkötése


Meghívólevél kiküldése

Útvonal leírás a saját gépkocsival érkezőknek, a repülőgéppel érkezőknek transzfer ajánlása

Szükség esetén tolmács biztosításaA legmegfelelőbb szállás kiválasztása


Trófeakikészítés, trófeabírálat, szükség esetén trófeakiszállítás postai úton


Kiegészítő turisztikai programok ajánlása


Szerződés:

Miután a vadászatszervezővel minden részletet egyeztettünk, továbbítjuk a vadászati szerződést, amit aláírva vissza kell juttatnod vadásztató partnerünkhöz, ettől kezdve a foglalásod érvényes.

Elszámolás:

A vadászat végeztével a hivatásos vadásszal egyeztetve kitöltitek a lőjegyzéket, amely az elszámolás alapját képezi. Ez tartalmazza az elejtett vadak és az igénybe vett szolgáltatások listáját, mely alapján a vadászatszervező elkészíti a vadászat elszámolását. A gímbika és a dámbika esetében az elszámolás alapjául szolgáló agancssúly a kifőzést követő 24 órás nagykoponyás súly! Az őzbak estében az elszámolás alapjául szolgáló agancssúly, a kifőzést követő 24 órás kiskoponyás súly! Muflonkos estében az elszámolásnál a két csigahossz átlagértéke a mérvadó! Vadkan estében a két nagyagyar hosszának átlagértéke a mérvadó. Minden trófea mérése hivatalos trófeabírálaton történik.

A sikeres vadászatok után a vadászatszervező gondoskodik a trófeák kikészítéséről és bírálatáról. Amennyiben nem tudod megvárni a trófeabírálatokat hazánkban, úgy lehetőség van a trófeák külföldre szállítására is.

A számla euróban vagy forintban lesz kiállítva, a fizetés pedig a helyszínen készpénzben vagy utalással történik.


Kellemes időtöltést, megannyi csodálatos élményt kívánunk!


Vadászüdvözlettel, a Hunting Hun csapata